VORTEX PANELEN

Vortex is een Belgische fabrikant van akoestische, thermische en decoratieve panelen en scheidingswanden voor thuis en op kantoor. We streven ernaar panelen van hoge kwaliteit te leveren voor bouw en renovatie tegen concurrerende prijzen. Onze panelen bieden uitstekende thermische en akoestische isolatie-eigenschappen en een elegante look.

Panelen voor al uw projecten

Ontdek onze volledige gamma’s panelen die ontworpen zijn om te voldoen aan alle technische en esthetische vereisten van uw projecten. Onze panelen zijn ontworpen om een mooie esthetiek te creëren en tegelijkertijd te isoleren tegen ongewenst geluid, warmte en licht.

Onze verschillende soorten

Panelen

Thermisch

Gamme

$

Decoratief

Gamme

$

Akoestiek

Gamme

$

Gamme

Technisch

Je vindt onze meest innovatieve technieken terug in deze reeks panelen, ontwikkeld om je oplossingen op maat te bieden.
$
$

Accessoires

Je vindt hier alle accessoires die je nodig hebt om je panelen te installeren, zoals akoestische scheidingsprofielen en rollen zelfklevend akoestisch foamtape.

Stel een vraag

Vervaardiging
100% Belgisch
Vision
van de fabrikant
Onze
site
Het technische
team
Het technische
verkoopteam

Over VORTEX

Vortex is de Belgische fabrikant van innovatieve isolatie- en decoratiepanelen: om de uitdaging van een steeds veranderende markt aan te gaan, heeft het bedrijf nieuwe panelen gecreëerd die energie-efficiënt, esthetisch mooi, veilig en duurzaam zijn. Er zijn Vortex panelen voor al uw behoeften: Vortex panelen absorberen geluid en reflecteren warmte. Ontdek al onze paneelreeksen: panelen voor thermische isolatie, akoestische panelen, houten panelen voor binnenhuisdecoratie en ons technisch gamma. Onze panelen en scheidingswanden zijn een duurzame isolatie- of decoratieve oplossing voor elke ruimte in uw huis of werkplaats. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en materialen.

Onze winkeliers

Hier vindt u een selectie van Belgische handelaars die de verschillende gamma’s VORTEX-panelen verkopen. Bezoek hun websites of winkels om een prijsofferte aan te vragen en een bestelling te plaatsen.